آی کی دو ایران

سال ۱۹۹۸ در ژاپن سالی پر التهاب برای احمد علی آق ساقلو و سالی سرنوشت ساز برای هنرهای رزمی فعال در ایران بود. استاد "یاسو کوبایاشی" طی مراسمی قبولی وی را در امتحانات ارتقا سطح رده ( دان ۳ ) اعلام کرد و گواهینامه اجازه تدریس آی کی دو در جمهوری اسلامی ایران را به وی اهدا کرد
چند ماه بعد نخستین باشگاهش را در تهران باز کرد. آی کی دو را همانطور آموزش داد که در ژاپن آموزش دیده بود با همان وسواس استاد یاسواو کوبایاشی (دان ۸ آی کی کای) و هاروئو ایشی گاکی (دان ۸ آی کی کای) و اساتید بزرگ دیگری که به او اصول آی کی دو را آموزش داده بودند. استاد آق ساقلو آرام آرام اما پیوسته به توانایی ها و سطح کیفی کارش افزود و نام خود را نه تنها در ایران که در سطح بین‌المللی نیز مطرح ساخت.

 

about-1
about-1


در سال ۱۳۷۷ نخستین باشگاهش در تهران افتتاح شد و تا قبل از بوجود آمدن کرونا حدود ۲۰۰ باشگاه در سراسر کشور تحت سرپرستی وی هستند . به تعبیر خودش هم اکنون مشغول تربیت نوه‌هایش و بچه های جدید در رشته آی کی دو است
وی که در سال ۱۹۹۸ میلادی به ایران بازگشته بود تماس خود را با اساتیدش هاروئو ایشی گاکی (دان ۸ آی کی کای) و همینطور مرکز جهانی آی کی دو ،Hombu Dojo، قطع نکرد. با گسترش فعالیتش در ایران سبک آی کی دو ایران را در فدراسیون ورزشهای رزمی به ثبت رساند و مجوز فعالیت دائم در سطح کشور دریافت کرد .

about-2
about-2

وی با مشاوره اساتیدش روز به روز به کیفیت کارش می‌افزود تا اینکه مر کز جهانی آی کی دو در اردیبهشت سال ۱۳۸۵ باشگاه‌های تحت سرپرستی وی را که به نام آی کی دو جمهوری اسلامی ایران (Ali Dojo) شناخته شده بود، به رسمیت شناخت. این، به این معنی است که از نظر Hombu Dojo باشگاه‌های تحت سرپرستی احمد علی آق ساقلو هم سطح باشگاه‌های تحت سرپرستی استاد کوبایاشی یاسواو بزرگ هستند. در این حکم چنین آمده است.ظی که در سال ۱۹۹۸ به ایران بازگشته بود تماس خود را با اساتیدش و همینطور مرکز جهانی آی کی دو ،Hombu Dojo، قطع نکرد. با گسترش فعالیتش در ایران سبک آی کی دو ایران را در فدراسیون ورزشهای رزمی به ثبت رساند و مجوز فعالیت دائم در سطح کشور دریافت کرد .

about-2
about-2

آی کی دو جمهوری اسلامی ایران ( ALI DOJO ) به عنوان یک گروه رسمی ثبت شده زیر نظر احمد علی آق ساقلو از طرف مرکز جهانی آی کی دو ( Hombu Dojo ) برای آموزش و تعلیم هنر آی کی دو با توجه به اصول مورد نظر بنیانگذار آن موریهه وشیبا به رسمیت شناخته می شود

نوزدهم آوریل ۲۰۰۶ ، به امضاء دوشو موریترو وشیبا رئیس مرکز جهانی آی کی دو ."

به این ترتیب استاد احمد آق ساقلو می تواند از طرف مرکز جهانی آی کی دو امتحانات ارتقاء سطح دانهای جهانی را برگزار نماید. کسانی که بتوانند با موفقیت این آزمون‌ها را پشت سر بگذارند، احکام خود را از ژاپن به امضاء استاد وشیبا رئیس آی کی دو جهان دریافت خواهند کرد. احکام رده کیو با امضاء استاد آق ساقلو در Hombu Dojo معتبر هستند.


همچنین در سال ۱۳۸۶، رده مربیگری احمد علی آق ساقلو از طرف مرکز جهانی آ ی کی دو به عنوان شیدوئین تایید گردید. 

وی در اوائل سال ۱۹۹۰ میلادی آی کی دو را در ژاپن آغاز نمود و در سال ۱۹۹۳ میلادی اولین دان خود را دریافت نمود.

استاد احمد علی آق ساقلو هم اکنون رئیس بزرگترین گروه آی کی دو ایران و دارای دان ۶ جهانی است که در تاریخ ۲۰۱۸/۰۱/۱۸ موفق به دریافت آن گردید و مدرس و ممتحن بین المللی ایرانی توانا در برگزاری آزمون جهانی تا دان ۵ را می باشد.

آی کی دو از زبان سن سه آق ساقلو

نتیجتاً ، مبدع آی کی دو موریهه وشیبا در سال ۱۹۴۶ هنر رزمی ابداعی خود را آی کی دو نامید، آی کی دو از سه بخش آی به معنی هماهنگی و کی به معنی انرژی درونی یا نیروی طبیعی بدن و دو به معنی راه و روش تشکیل شده است.

در این هنر رزمی، اصل هماهنگی با طبیعت و نیرو های موجود در آن است یک آی کی دوکا هیچگاه در مقابل نیروی حریف مستقیما نیرو وارد نمی کند، بلکه ابتدا با وی هما هنگ شده و سپس وی را به کنترل خود در می آ ورد از این رو نیرو های پلیس کشورهای مختلف از این هنر رزمی برای به کنترل در آوردن افراد خاطی استفاده می کنند .

پیروزی حقیقی، پیروزی بر خویشتن است قبل از اندیشه کنترل و تسلط بر دیگران باید کنترل بر خویش را آموخت بدون داشتن تعادل خوب و کنترل کامل بر خود نمی توان حمله حریف را مهار کرده و یا تکنیک مؤثری بر روی وی اجرا کرد به منظور هماهنگی با طبیعت حتما باید وضعیت جسمی مناسبی داشت. یک آی کی دو کا همواره باید وضعیتی را انتخاب کند که در آن توان تطبیق با هر شرایطی را داشته باشد. در این وضعیت باید در هر لحظه به تمام اشیاء اطراف احاطه داشت.

به طور خلاصه صرف نظر از دوست یا دشمن بودن شخص، همیشه باید برای هماهنگ شدن با وی آماده بود در بنیان و نهاد همه اشیاء نیروی کی وجود دارد که همان جوهر جهان هستی است در حقیقت کی زیر بنای هر موضوع، اتفاق ، انگیزش، احساس، جهت، آرزو و حتی وجدان است.

کی نیروی زندگی ماست که ما را زنده نگه داشته و رابط جسم و ذهن ما است، این یگانگی جسم و ذهن است که ما را به تعالی می رساند.

بهترین راه برای دفاع در مقابل یک حمله خارج شدن از دامنه اثربخشی حریف است شما میتوانید قدم به بیرون خط نیروی وی گذاشته، از شعاع عکس العمل حریف خارج شده و یا وارد دایره حمله خود شوید. به هر شکل برای کنترل یک مهاجم باید به خوبی در دامنه اثر بخشی خود باقی ماند و همزمان از دامنه اثر بخشی وی خارج شد.

دایره ذهنی اساس تمام تکنیکهای آی کی دو است تکنیکها ی آی کی دو ترکیبی از حرکات دایره ای هستند . صرف نظر از شیوه های حمله حریف ( مستقیم یا زاویه دار ) یک حرکت دایره ای به مرکزیت قسمت تحتانی شکم به شکلی کاملا طبیعی با حمله حریف آمیخته خواهد شد و شما را قادر خواهد ساخت تا حریف خود را به راحتی کنترل کنید. البته قبل از اجرای هر دایره ابتدا باید آن را در ذهن خود رسم کنیم.

راز موفقیـت در تمرینات آی کی دو از زبان استاد آق ساقلو

  • داشتن دقت کامل به سخنان و توضیحات مربی در هنگام تمرین
  • داشتن دید صحیح نسبت به تکنیکهای مربی و خوب بخاطر سپردن آنها
  • تعیین فاصله مناسب با مهاجم یا حریف تمرینی
  • هماهنگی کامل جهت اجرای صحیح تکنیکها با مهاجم یا حریف تمرینی (آی)
  • حفظ تعادل برای برقراری نیروی درونی (کی)
  • اجرای صحیح تکنیک (دو)
  • اجرای حرکات دایره ای شکل، بطور طبیعی
  • عکس العمل سریع نسبت به حمله مهاجم در اجرای تکنیک
  • رسیدن به موقع به حریف برای تعیین فاصله بهتر
  • تمرینات مداوم و پیوسته جهت درک بهتر مطالب فوق الذکر

یادداشتی از استاد آق ساقلو

آی کی دو نوری است که زندگی را به ما می شناساند .

signature
signature
۲۲استان فعال
۲۰۰باشگاه فعال
۲۷۰مربی
۱۲۵۳۶+هنرجو

آمار ما

_
۸۹مپول
انتقال یافته
۳۵قیمت
مشاوره ما
۹۹%مشتریان
راضی

مهارتهای ما

_
۹۳

مشاور وام

۹۱

برنامه ریزی مالی

۹۶

راه حل مالیاتی

درخواست مشاوره رایگان

۰۲۱-۶۶۵۷۰۳۵۷